dilluns, 20 de febrer del 2012

El Museu de l'Ebre

Presentació:
 
D'ençà la seua inauguració l'any 1993, el Museu de l'Ebre, és el lloc on s'exposa el resultat del treball dut a terme per les comissions dels Amics i Amigues de l'Ebre, unes exposicions de producció pròpia i altres d'intercanvi o cedides per diferents entitats d'arreu dels Països Catalans. 


El Museu de l'Ebre, disposa de tres sales d'exposició distribuïdes en tres plantes poden així mostrar exposicions de temes diferents a cada planta . S'ha exposat obra d'artistes contemporanis de nom reconegut dins del món de l'art i també d'artistes novells, que després de passar la seua obra pel vist i plau de la comissió d'arts plàstiques, s'han fet mereixedors d'un espai al Museu per a exposar.
En l'àmbit d'exposicions de caràcter històric i etnològic,la major part són de producció pròpia, fruit de l'estudi i l'investigació de la comissió d'història i de col.laboradors.
El seu treball s'ofereix al públic en forma d'exposicions, les quals es posen a disposició de les diferents associacions culturals o ajuntaments en una dinàmica d'intercanvis o de lloguer.

Les parets del Museu, respectant el material en que està construït el pont (ja que està ubicat a l'interior d'un dels pilans) són de formigó blanc.
Les característiques arquitectòniques, fan del Museu de l'Ebre un espai singular que val la pena de visitar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada