dijous, 28 de gener del 2016

Ibérica: divulgació, ciència i enginys al Museu de l'Ebre.

 Exposició

Ibérica: divulgació, ciència i enginys al Museu de l'Ebre. 

Tenim el plaer d'informar-los que el proper dissabte 6 de febrer s'inaugura una nova edició de l'exposició de la revista Ibérica, Ibérica: divulgació, ciència i enginys al Museu de l'Ebre.

La revista Ibérica va nèxier a l'Observatori de l'Ebre el 1914 i la seva edició va perdurar fins el 2004. Estava dedicada a la divulgació de la ciència i la tecnologia. Durant el 2014 es va celebrar el centenari del seu naixement amb una sèrie d'exposicions que van tenir lloc a l'Observatori de l'Ebre, a l'Institut d'Estudis Catalans i al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

El Museu de l'Ebre ha estat l'organitzador d'aquesta nova edició. L'exposició es podrà visitar al mateix museu del 6 de febrer al 12 d'abril. Els horaris de visita seran dimecres, dijous i divendres de 17 a 20h, dissabtes de 11 a 14h i de 17 a 20h i diumenges de 11 a 14h. En el marc de l'exposició, el Museu de l'Ebre organitza de manera regular una activitat per als més petits: Una portada per a la Ibérica, pensa i diubuixa una portada per a la revista.

La direcció del Museu de l'Ebre es plau a convidar-los a la seva inauguració el dia 6 de febrer a les 12 del migdia. La inauguració inclou la conferència Coneixent la revista Ibérica a càrrec d'Estefania Blanch i Maria Genescà de l'Observatori de l'Ebre

Lloc:    Museu de l'Ebre
Dates:  del 6 de febrer al 12 d'abril del 2016
Horaris:
             - dimecres, dijous i divendres de 17 a 20h
             - dissabtes de 11 a 14h i de 17 a 20h
             - diumenges de 11 a 14h.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada